Home > Seguretat i Videovigilància

SEGURETAT PERIMETRAL.

Oferim solucions de seguretat perimetral amb software lliure, que permet tenir un control total tant dels accessos exteriors a la xarxa, com el tràfic al exterior de la seva infrastructura.

Aquesta solució de seguretat perimetral permet publicar serveis propis al núvol amb seguretat, i disposar d’escalabilitat per comunicacions VPN privades i OpenVPN.

També podem oferir balanceig de carga en cas de saturació del accés a internet i opcions de comunicacions de backup amb altres operadors en cas de avaria de l’operador de comunicacions principal.

SOLUCIONS DE BACKUP AL NÚVOL.

Disposem d’una solució de backup al núvol amb encriptació segura que permet fer un manteniment ràpid i efectiu de les seves còpies de seguretat externes.

Disposem d’agents de còpies específics per a Bases de Dades SQL i ORACLE, que gestionen de forma molt eficient el volum de transferència de la informació, en còpies totals i incrementals, a la vegada que generen Reports personalitzats en cada procés de còpia per tenir un control totat de la seva informació.

 

VIDEOVIGILÀNCIA.

Dins de la nostra cartera de productes, destaquem la nostra oferta en equips de Videovigilància amb visionat a temps real i remot. Aquest visionat és multiplataforma: equips Windows i Apple, Tablets i Smartphones.

Disposem d’equips motoritzats 360º amb zoom, càmeres Domo, càmeres DVR i IP interiors i exteriors, visió infraroja per condicions de poca llum…